H-2340 Kiskunlacháza, Peregi Vásártér u 1      +36 20 448 00 07

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Breinik Antal Gábor vagyok, az 1994-ben alapított Breinik Hungary Kft. ügyvezetője. 

Az indulásunk óta eltelt több mint két évtized alatt nem csak cégnévben, hanem tevékenységi körben is jelentős átalakulás történt. A változtatások, változások illetve partnereink igényeinek eredményeként főleg karbantartási munkálatokat és speciális tisztításokat végzünk, (hűtő-fűtő) hőcserélők, hűtőtornyok tisztításával, lerakódás mentesítésével foglalkozunk, továbbá széles termékkörben partnereink által gyártott vegyipari termékeket, saját fejlesztésű vegyi, kármentesítő és karbantartó anyagokat értékesítünk, valamint egyéb hazai és import termékek forgalmazásával is foglalkozunk. Ügyfeleinkkel országos üzletkötői hálózatunkon keresztül tartjuk a kapcsolatot. Különleges munkák elvégzését is vállaljuk, mint például: friss-levegő készülékes- beszállásos, ipari  alpin-technikát igénylő folyamatok. 

Egyedi gépeket, berendezéseket fejlesztünk és gyártunk. alpin-technikát igénylő folyamatok. Egyedi gépeket, berendezéseket fejlesztünk és gyártunk. 

Eközben több céggel, egyetemmel és laboratóriummal alakult ki szoros kapcsolatunk. Kiemelném a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Műanyag- és Gumiipari Laboratóriumát, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Kémiai Kutatóintézetét, ahol több laboratórium szakembereivel dolgozunk együtt.

 2010-ben 13 kisebb-nagyobb céggel közösen megalapítottuk a Környezet- és Egészségvédelmi Klaszterünk,melynek célja a kutatás, fejlesztés elősegítése. 

Célunk, hogy a felhasználók és a környezet védelmét, az energiatakarékosságot és hatékonyságot szem előtt tartva, a vegyi anyagok, gépek, technológiák célirányos fejlesztésével, gyártásával, partnereink beszerzési és karbantartási igényeit minél szélesebb körben elégítsük ki.