Hőcserélő tisztítás

– A hőcserélők és hűtőrendszerek, fröccsszerszámok tisztítását az A-1 nevű speciális inhibitorokat tartalmazó vízkő eltávolító koncentrátum alkalmazásával végezzük, mely termék rendelkezik élelmiszeripari minősítéssel is.

– A termék alkalmazható normál szénacél, rozsdamentes acél, titán, réz, bronz és alumínium felületeken egyaránt használható azok felületét kíméletesen tisztítja, továbbá nem jelent kockázatot a rendszerben lévő lágy és kemény tömítésekre sem! 

– Az A-1 nevű anyag, nem alkalmazható cink ötvözeteken és horganyzott felületen plusz inhibitor hozzáadása nélkül!

– TRUSTY pH+ korróziós inhibitorokat tartalmazó erős zsírtalanító:
minden anyaghoz, korlátozás nélkül.

– RESISTER semlegesítő anyag, a tisztítás után visszamaradó savas kémhatású oldat pH beállításához, hogy az szennyvíz csatornába bocsátható legyen.

Felhasználás specifikációja

  • Először nagy áramlási sebességgel kiöblítjük a berendezéseket.
  • Azután egy általunk fejlesztett kavitációs berendezéssel a lazábban megtapadt és leülepedett szennyeződéseket eltávolítjuk
  • Majd a High-Cleaner tisztító berendezéseinkkel keringetjük az A-1-es tisztító koncentrátum oldatát, ezáltal tisztítjuk a hőátadó felületeket. (0-kb. 200m³/h)
  • A tisztítás után a rendszert ismét nagy áramlási sebességgel, tiszta vízzel, pH ellenőrzés mellett átöblítjük
  • És még egyszer egy kavitációs tisztítást alkalmazunk
  • Ezt követi a TRUSTY pH+ alkalmazásával történő öblítés, passziválás, hogy a berendezésben ne maradhasson savas kémhatású anyag.